Termeni si conditii

Navigarea pe site-ul masinadespalatcuuscator.ro presupune citirea si acceptarea termenilor si conditiilor expuse in randurile care urmeaza din prezentul document. In cazul in care un utilizator nu este de acord cu vreunul dintre acestea, el este rugat sa paraseasca site-ul, fiindu-i interzis sa se foloseasca de informatiile puse la dispozitie.

1 . Site-ul masinadespalatcuuscator.ro a fost creat pentru a veni in ajutorul cumparatorului roman. Drept urmare, tot continutul pe care il pune la dispozitia acestuia poate fi folosit doar in scop personal, fiind interzisa preluarea de articole, integrala sau partiala fara a fi oferit acordul scris al administratorului.

2. Depunem tot eforul posibil astfel incat informatiile puse la dispozitia cumparatorului roman sa fie cat mai corecte si lipsite de erori. Cu toate acestea, se mai pot strecura din neatentie unele erori. Site-ul masinadespalatcuuscator.ro nu ofera niciun fel de garantie asupra corectitudinii tuturor datelor, ceea ce inseamna ca nu poate fi raspunzator pentru eventualele prejudicii care pot aparea in urma utilizarii acestora.

3. Pentru ca fiecare persoana care ne viziteaza sa poata avea parte de o experienta de navigare cat mai placuta si personalizata, masinadespalatcuuscator.ro se foloseste de cookie-uri astfel incat acest lucru sa fie posibil. Cookie-urile plasate nu colecteaza informatii personale, fiind imposibila identificarea persoanei. In plus, colectarea se realizeaza in mod anonim.